Natukene huumorit reaalsest elust

Tänase päeva tegid meie perel lõbusaks OÜ Elektrilevi ja nende alltöövõtjad.

Nimelt sõitis mingil hetkel täna meie hoovi firma Empower auto ning mehed väitsid, et tulid vahetama elektripostist majani viivat õhukaablit.

Mina vaatasin neid juhmi näoga, sest esiteks ei ole mina tellinud mingit kaablivahetust ning pealegi ootan lähiajal OÜ Elektrilevi mehi, et viia elektrikilp "posti otsa" ja sealt eadsi maakaabel majja.

Empoweri omad väitsid, et neile on selline töökäsk meie aadressil antud ja selle eest isegi tasutud.
Helistasid isegi oma tööandjale, et asjad üle kontrollida.

Helistasin siis ise Elektrilevi projektimüüki, kellega meil on leping tehtud. Võeti lahti meie tööleping, seal seisab kenasti kirjas, et elektrikilp tuleb masti (ehk siis maakeeli "posti otsa") ja sealt edasi maakaabel majani. Enam veelgi - OÜ Elektrileviga käib meil jutt kolmest faasist, kuid Empower tuli vahetama ühefaasilist liitumist !

Rääkisin Empoweri poistele sama jutu uuesti üle, et nad teevad sisuliselt tühja tööd, sest  mõne nädala pärast võetakse see kõik uuesti maha ja õhuliini majani ei jää ja parem säästke oma tööaega.

Seepeale sain vastuseks, et kui töökäsk on antud, peavad nemad töö tegema.

Ütlesime neile, et jätku siis see kaabel ja muud vidinad lihtsalt siia, pangu kirja , et töö tehtud ja viin kola pärast ise  Emexisse :-)
Selgus, et ka see ei ole võimalik, sest nad peavad tehtud tööst tegema FOTOKINNITUSE  ning aparaat registreerib GPS abil tehtud foto koordinaadid !

Ja nii oligi - Empoweri poisid vahetasid minu ühefaasilise õhuliini postist majani uue vastu, mõne nädala pärast tulevad Elektrilevi omad, võtavad selle maha ja ühendavad 3 faasilise  maakaabliga.

Küsisin veel Elektrilevi projektimüügist ja ka Empowerist üle, ega see kilplasetöö mulle mingeid lisakulusid  tekita ja selgus, et nende kahe vahel on veel kolmas "vahendaja" ja viga on tekkinud ilmselt kusagil seal.

Selgus, et mina seda absurdsust kinni ei maksa, minu küsimuse peale, kes siis maksab sain Elektrilevist vastuse: "No ju neil siis  on seal  mõni selline rikas onu" :-)



Comments
Vanemad kirjed...